Відбувся майстер-клас «Морозиво&сорбети» в Одесі - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Технолог Марія Деркач продемонструвала, як легко створювати сорбети, традиційне та веганське морозиво, використовуючи морозивницю Ninja та чашу-морозивницю міксера KitchenAid.
Це відмінне рішення для розширення асортименту, навіть для невеликих крафтових закладів, без значних витрат на обладнання.

На майстер-класі приготували:

– Ванільний пломбір
– Шоколадний пломбір
– Веган морозиво на кокосових вершках з чорницею
– Сорбет «Диня»
– Вишневе мусове морозиво

Також технолог напрямку напоїв Юрій Савчук презентував інгредієнти для виробництва напоїв та літні безалкогольні лимонади власної розробки.
Дякуємо за участь в майстер-класі! 
Не пропустіть нові події від Best Way Foods — слідкуйте за нами, щоб першими отримувати знання від найкращих експертів!