Технолог Марія Деркач продемонструвала, як легко створювати сорбети, традиційне та веганське морозиво, використовуючи морозивницю Ninja та чашу-морозивницю міксера KitchenAid.
Це відмінне рішення для розширення асортименту, навіть для невеликих крафтових закладів, без значних витрат на обладнання.
На майстер-класі приготували:
– Ванільний пломбір
– Шоколадний пломбір
– Веган морозиво на кокосових вершках з чорницею
– Сорбет «Диня»
– Вишневе мусове морозиво
Також технолог напрямку напоїв Юрій Савчук презентував інгредієнти для виробництва напоїв та літні безалкогольні лимонади власної розробки.
Дякуємо за участь в майстер-класі!
Не пропустіть нові події від Best Way Foods — слідкуйте за нами, щоб першими отримувати знання від найкращих експертів!